Fokusirani na produktivnost kolektiva, na putu ka boljoj organizaciji poslovanja i postizanju veće učinkovitosti svakog zaposlenog, opredelite se za sistem koji objedinjuje evidentiranje i analizu radnog vremena uz kontrolu pristupa. Kreiran tako da olakša i ubrza radne procese kako menadžmenta firme, tako i radnika- timeWORX sistem koristeći naprednu tehnologiju automatski analizira podatke na osnovu evidencije zaposlenih. Formu izveštaja u kojoj se obrađeni podaci eksportuju možete prilagoditi svojim potrebama, bilo da Vam je neophodan izveštaj u PDF formi ili na ekranu.

timeWORX u službi menadžmenta- evidencija radnog vremena i kontrola pristupa

Aplikacija timeWORX dizajnirana je sa posebnim osvrtom na laku i jednostavnu upotrebu, uz akcenat na maksimalnoj preglednosti podataka. U zavisnosti od željene vrste izveštaja, sada lako možete evidentirati i pratiti odsustva radnika usled bolovanja, korišćenja godišnjih odmora i slobodnih dana, kao i dobiti informaciju o kašnjenju na posao i prekovremenom ostanku na radnom mestu- sve zahvaljujući uvidu u status zaposlenog. Aplikacija dozvoljava da definišete i hijerarhiju prikaza izveštaja i pristupa sistemu, kao i slanje izveštaja putem elektronske pošte.

Mera predostrožnosti i uvida u kretanje lica koja ne pripadaju radnom kolektivu, sigurnost i bezbednost firme podiže na viši nivo! Zaposleni svoje očekivane posetioce mogu najaviti na portirnici, a sistem će automatski proveriti njihovu prisutnost. Ukoliko se utvrdi da domaćin nije prisutan- posetilac neće biti u prilici da uđe u prostorije firme. Potvrda od strane zaposlenog koji očekuje posetu je neophodna, a ukoliko ona izostane- sistem poziva na službu obezbeđenja.

Više detalja o tome kako funkcioniše timeWORX sistem za kompanije, možete pročitati na LINKU.

timeWORX u službi pojedinca

Kako menadžmentu,tako i radnicima, timeWORX sistem evidencije štedi vreme prilikom prijave i odjave u sistem, vrši proveru identiteta svakog radnika, i vodi evidenciju o radnom vremenu zaposlenog uzevši u obzir redovne, kao i prekovremeneradne sate.

Više o tome kako timeWORX za Vas, saznajte na LINKU.

Korisnost koju  Vaša firma ostvaruje upotrebnom timeWORX aplikacije:

  • Smanjenjetroškovakoji se odnosenaupravljanje i održavanje u kolektivu.
  • Očuvanje i zaštita bezbednosti kolektiva odulaska ne najavljenih lica koja ne pripadaju radnom kolektivu.
  • Povećana brzina reagovanja u slučaju nastanka događaja koji odstupa od ustaljene i predviđene dnevne rutine, a koji pritom aktivira bezbedonosne mere.
  • Brži, pregledniji i jednostavnijipristupsvimneophodniminformacijama u svakomtrenutku.

Da li smatrate da uz timeWORX možete povećati produktivnost, a poslovanje podići na viši nivo?

U koliko imate neke nedoumice ili dodatna pitanja, prosledite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

LINK ZA UPIT

DEMO VERZIJA