Kompanija JAPI com doo osnovana je 1996. godine sa sedištem u Novom Sadu. U proteklih dvadeset godina, svoja interesovanja i znanja kanališemo kroz pružanje profesionalne usluge klijentima. Danas kompaniju JAPI com čini tim od 25 mladih i ambicioznih članova, koje svakodnevno pokreće želja za stalnim napredovanjem i prevazilaženjem potencijalnih izazova u IT industriji.

Ono što nas kao kompaniju odlikuje jeste broj naših poslovnih partnera, sa kojima sarađujemo kako bismo ispunili postavljene standarde. Među JAPI com partnerima nalaze se Lenovo, IBM, HP, LEXMARK, HP Incorporate, PALO ALTO, CISCO, Allied Telesis, Microsoft, VMware, VEEAM, Adobe, ESET. Zahvaljujući dobrom partnerskom odnosu sa navedenim brendovima, u prilici smo da kupcima garantujemo besprekoran kvalitet opreme i vrhunsku uslugu. Naše poslovanje u skladu je sa međunarodnim standardima ISO 9000, 14000, 20000, 27000.

ZNANJA I VEŠTINE

IT REŠENJA

Zahvaljujući našem znanju, stalnoj edukaciji i praćenju svetskih trendova, u prilici smo da odgovorimo na najzahtevnije IT izazove današnjice. Vršimo analizu stanja postojeće opreme, planiramo zamenu opreme, optimizujemo trenutne resurse i vršimo kalkulaciju ukupnih troškova posedovanja sredstava.

PRUŽANJE KLAUD USLUGA

JAPI com poseduje centar za cloud skladištenje podataka. Klijentima nudimo usluge web hostinga, mail servera, snimanja sigurnosne kopije sajta i njegove reinstalacije iz backup-a, kao i kreiranje rezervne kopije sajta, itd.

ŠTAMPA

Garanciju za visok kvalitet pruženih usluga u sektoru prodaje, iznajmljivanja i servisiranja štampača pruža desetogodišnja saradnja sa firmom LEXMARK. Nudimo Vam veliki izbor crno-belih ili štampača u boji. Zahvaljujući posvećenoj saradnji, JAPI com može da se pohvali LEXMARK EXPERT and BSD partner statusom.

IZNAJMLJIVANJE OPREME

Ubrzan tempo života zna da iznenadi sa neočekivanim zahtevima. Kako biste brzo i efikasno izvršili sve zadatke i nastavili poslovanje u kontinuitetu, JAPI com Vam nudi i uslugu iznajmljivanja opreme za duži i kraći period.

SERVIS I ODRŽAVANJE OPREME

Bilo da se radi o serverima, radnim stanicama, štampačima, uređajima za skladištenje podataka, ruterima i drugim vrstama hardvera, u prilici smo da pružimo profesionalnom uslugu i podršku, koja može biti u formi telefonskog saveta ili intervencije. Pored standardnih provajder usluga, na zahtev korisnika vršimo i vršimo i zamenu opreme u najkraćem mogućem roku.

N

KONTROLA KORISNIČKOG SERVISA

Posebna vrsta usluge koja se pruža korisnicima koji nemaju svoj IT sektor. U dogovoru sa korisnikom, koristeći odgovarajuće alate i metodologiju, definišemo kritične tačke koje kontorlišemo i preduzimamo akcije koje predupređuju neželjeni ishod. Ova usluga je dostupna svakog dana u godini 24/7.

i

LICENCIRANJE

Ukoliko koristite Microsoft, Adobe ili programe nekog drugog proizvođača, i niste sigurni da li poštujete sve zakonske smernice vezane za korišćenje proizvoda- pozovite nas! Vršimo kontrolu i prodaju licenciranih softverskih rešenja za sve Vaše potrebe.

OUTSOURCING

Više od osam godina poslujemo u ovom segmentu i ukoliko ste upoznati sa svim prednostima outsourcing-a opreme- stojimo Vam na usluzi. Zahvaljujući saradnji sa finansijskim institucijama, svojim klijentima pružamo najbolju uslugu.

NABAVKA I ISPORUKA OPREME

Svojim korisnicima prodajemo IT opreme i softvere, uz pružanje adekvatne edukaciju za rukovanje. Bez obzira na složenost zadatka, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i prisustvu na tržištu, u stanju smo da pružimo rešenje na svaki izazov.

PROJEKTOVANJE I INPLEMENTACIJA MREŽNE INFRASTRUKTURE

U saradnji sa našim partnerima, projektujemo i implementiramo mrežnu infrastrukturu. Bez obzira da li je klijentu potreban 1GB ili 10 GB, ili izuzetno stabilna WIFI konekcija- u stanju smo da odgovorimo na svaki zahtev! Takođe, vršimo testiranje uređaja i izdavanje odgovarajućeg atesta.

VIRTUELIZACIJA

U saradnji sa VMware, kao globalnim liderom u polju virtualizacije, u mogućnosti smo da ponudimo uslugu virtualizaciju svih podataka. ENTERPRISE partner status klijentima garantuje vrhunski kvalitet pružene usluge.

SECURITY