Naši zaposleni naša su pokretačka snaga!

Veliki značaj dajemo stalnoj edukaciji i usavršavanju zaposlenih, kako bismo u svakom trenutku pružili profesionalnu uslugu i bili u toku sa najaktuelnijim IT trendovima. Znanje, iskustvo i sertifikati proizvođača o uspešno savladanim prodajnim i tehničkim kursevima koje poseduju članovi našeg tima, garantuju svakom klijentu profesionalan i stručan pristup.

VIZIJA

Svaki novi dan posmatramo kao novu priliku za uspeh! Vođeni težnjom za ostvarenje maksimalnog zadovoljenja potreba svih naših klijenata, na svaki izazov gledamo kao deo puta koji nas čini korak bliže ka još jednom uspešnom realizovanom projektu. Težimo da u svakoj firmi bez obzira na delatnost i veličinu, osiguramo sigurno poslovanje koje će ujedno uštedeti vreme zaposlenima i menadžmentu.

MISIJA

Uz viziju o poslovanju gde je bezbednost podataka firme i zaposlenih na najvišem mogućem nivou, nastojimo da uvek budemo u toku sa svim IT novinama. Znanje naših zaposlenih se svakodnevno usavršava, a iskustvo obogaćuje, kako bismo uvek bili na usluzi svojim klijentima. Kao i do sada, brza i efikasna intervencija je ono na šta možete uvek da se oslonite ukoliko zatražite podršku našeg tima!

Otvorene pozicije

Pogledajte aktuelne oglase za otvorene radne pozicije u našem timu.
Ako u nekoj od njih prepoznate svoja znanja i veštine, sa velikim zadovoljstvom ćemo pregledati Vašu prijavu za posao.

Pošalji CV

Entuzijazam i želja za učenjem nisu ti strani?
Želiš da se profesionalno razvijaš u timu gde ćeš uvek moći da stičeš znanja od iskusnijih kolega koji će nesebično biti tu da pruže podršku i da prate tvoj napredak?
Voliš da se družiš uz kafu ili čaj?
Pošalji nam svoju biografiju i vrlo rado ćemo je razmotriti!