SERVERI

Kao partner vodećih svetskih proizvođača servera, kao što su Lenovo, IBM, HP, Dell, Fujitsu,Supermicro u prilici smo da odgovorimo na različite potrebe naših klijenata, od minimalnih zahteva za serverima u manjim firmama do najkompleksnijih rešenja IT infrastrukture. Naš portfolio obuhvata tower servere koje prilagođavamo potrebama korisnika kroz odgovarajući izbor procesora, memorije, hard diskova i mrežnih priključaka. Nudimo i rack servere, različitih performansi i konfiguracija u kućištima visine 1U, 2U, 4U i servere u sklopu jedinstvenih rešenja kroz Blade tehnologiju.

Saznajte više…

STORAGE

Informacija je osnov odlučivanja u modernom poslovanju. Mogućnost pouzdanog čuvanja i dostupnosti informacija korisniku omogućavaju donošenje odluke da u informacionu infrastrukturu uključi uređaj za čuvanje podataka – storage. Projektovali smo iimplementirali storage rešenja sa SATA i SAS diskovima i najsavremenijim tipom diskova„Solid state drive“. Projektovanim rešenjima odgovaramo na potrebe različitih klijenata, pre svega na osnovu zahteva za brzinom upisa i čitanja podataka. Preporučujemo rešenja proizvođača Lenovo, koja su se izdvojila po pouzdanosti, performansama i tehnološkim inovacijama (tiering, deduplication, snapshot), a krajnjem korisniku pružaju sigurnost i upravljivost.

Saznajte više…

VIRTUELIZACIJA

Kroz virtuelizaciju obezbeđujemo našim klijentima i krajnjim korisnicima da svoje servere, storage i IT resurse koriste na jednostavniji i brži način, uz značajno umanjenje troškova poslovanja. VMware je najpoznatiji brend i lider u ovoj oblasti čija rešenja smo implementirali u praksi u oblasti serverske virtuelizacije i rešenjima za VDI (virtuelna desktop infrastruktura). U kombinaciji sa hardverskim komponentama i Veeam rešenjima za backup i replikaciju, VMware rešenja obezbeđuju visoku dostupnost IT sistema (high availability) i stabilno poslovanje bez dugih prekida u dostupnosti IT servisa (business continuity), što je ključno za opstanak svih poslovnih sistema u dinamičnom okruženju. Šteta koja može nastati nemogućnošću brzog, pouzdanog i potpunog povrata podataka (backup) u modernom poslovanju utiče ne samo na finansije, već i na poslovnu reputaciju. Kako bismo kvalitetno, bezbedno i pouzdano zadovoljili potrebe klijenata, opredelili smo se za moderno i stabilno rešenje koje povećava pouzdanost, bezbednost i dostupnost Vašeg sistema.

Saznajte više…

RADNE STANICE

Mnogi su predviđali da će tržište desktop računara i PC radnih stanica jednostavno nestati nakon pojave mobilnih uređaja. Segment radnih stanica je u međuvremenu doživeo procvat u poslovnoj upotrebi, gde pruža bezbednost, pouzdanost i kontrolisanu potrošnju energije. Jednostavna administracija i puštanje u rad, smanjena buka i ušteda prostora su zahtevi na koje radne stanice uspešno odgovaraju.
JAPI com je prepoznao ovaj trend i ostvario partnerstva sa vodećim svetskim proizvođačima,koji su fokusirani na razvoj i proizvodnju desktop računara i radnih stanica. Zbog toga je JAPI com u mogućnosti da zadovolji sve zahteve korisnika kroz prilagodljiva rešenja koja ima u ponudi.

Saznajte više…

MONITORI

Većina korisnika monitore posmatra samo kroz veličinu odnosno dijagonalu. Ipak, evolucija monitora u poslovnom smislu dostigla je različite segmente. Saradnjom sa vodećim brendovima koji se bave razvojem i proizvodnjom monitora, u mogućnosti smo da ponudimo prilagođena rešenja, koja povećavaju efikasnost u radu i donose uštede.
Monitori uvećanog odnosa strana imaju sve veću primenu u radu. Upravo ovakvi monitori olakšavaju prkaz velikog broja prozora i obavljanje većeg broja zadataka istovremeno.
Profesionalni monitori sa integrisanom kamerom, mikrofonom, zvučnicima i brojnim portovima u modernom poslovanju predstavljaju standard koji JAPI com prati svojom ponudom. JAPI com portfolio u oblasti monitora obuhvata i brojne dodatke u smislu stalaka, nosača i držača za monitore.

Saznajte više…

NOTEBOOK

Pouzdani, prenosivi, sa mogućnim nadogradnjama i performansama koje odgovaraju i najzahtevnijim korisnicima, notebook računari opstaju u poslovnoj upotrebi prenosnih uređaja. Različiti načini upotrebe podelili su tržište notebook računara koji su prepoznati od strane JAPI com. Uspostavljanjem partnerstva sa velikim proizvođačima notebook računara JAPI com je u mogućnosti da ponudi širok spektar rešenja, koji će zadovoljiti različite zahteve korisnika. Profesionalna rešenja koja se fokusiraju na pouzdanost i produktivnost su uvek prvi izbor za biznis korisnike.
Grafičke radne stanice sertifikovane za rad sa AMD FirePro i Nvidia Quadro grafičkim karticama koriste se za aplikacije, koje zahtevaju visoke perfomanse, poput različitih softvera za profesionalnu video obradu ili različite vrste projektovanja.
Ultramobilni notebook računari, sa različitim režimima rada, jednostavnim i intuitivnim dizajnom za upotrebu pronašli su svoju primenu kod korisnika koji mnogo više svoj notebook koriste u pokretu. Tradicionalni i manje zahtevni korisnici i dalje imaju mogućnost izbora cenovno prihvatljivijih notebook računara. Ovakve Office mašine i u današnje vreme imaju široku primenu pri korišćenju manje zahtevnih aplikacija.

Saznajte više…